Masivne deske – hrast

Vzorec masivne deske RUSTIKAL Edelholz

RUSTIKAL

Zelo živahen izbor. Večje razlike v barvi in strukturi. Dovoljene so grče različnih velikosti. Napake, ki vplivajo na stabilnost desk niso dovoljene.

Vzorec masivne deske NATUR Edelholz

NATUR

Nekoliko bolj umirejen izbor. Ta kakovostni razred ohranja pristnost lesa, medtem ko prikazuje bolj sproščen in enoten vzorec glede na rustikalnega. Dovoljene so grče od 20-30 mm, ki so tudi kitane. Večje grče in druge napake niso dovoljene.

Vzorec masivne deske SELECT Edelholz

SELECT

Rahla razlika v barvi in strukturi, ki prikazuje najbojši izbor. Prisotne zelo majhne grče, manjše od 1cm.

Masivne lesene deske iz hrasta

Format:
14 × 140 / 160 × 500 – 2300 (2900) mm
20 × 140 / 160 / 180 / 200 / 220 x 500 – 2300 (2900) mm

Visoko kvalitetne masivne deske, so narejene iz enega kosa lesa hrasta. Čudovita medena barva Madžarskega hrasta je sinonim visoke kvalitete. Preden masivna deska prispe v Vaš dom, sam proizvodni proces v tovarni Edelholz traja več kot eno leto .

Ravno ta dolga doba skladiščenja, ter posebne metode obdelave, predstavljajo kakovost hrastovih masivnih desk in jih ločijo od konkurence.

Za konstantno kakovost masivnih desk Edelholz imajo na voljo velike zaloge lesa, moderni način razreza, velike posebej za hrast prirejene sušilne komore in posebno opremo za površinsko obdelavo. Stalna razpoložljivost lokalne hlodovine in potreben čas omogočajo idealno sušenje hrastovih desk.

Ravno dolga aklimatizacija po sušenju in seveda klimatski pogoji v skladiščih in proizvodnih halah vodijo do breznapetostne masivne deske EDELHOLZ, ki omogoča popolni stik pri polaganju.

Najvišja dolžina masivne deske Edelholz iz hrasta
Dimenzije za masivno desko Edelholz iz hrasta

POVRŠINE IN OBDELAVE